Internet inny niz od Multimedii

Czyli życie codzienne Warszewa

Moderatorzy: Dorime, Jarosław Frycz

Internet inny niz od Multimedii

Postprzez gomez » 21 kwi 2008, o 11:11

Witam wszystkich,

Czy wie ktos czy przy ulicy Dunskiej jest mozliwosc dostepu do internetu nie dzieki Multimedii, ktora to lagodnie mowiac - zdziera kase... ??

Pozdrawiam
gomez
 
Posty: 1
Dołączył(a): 16 kwi 2008, o 15:25

internet inny niz wszystkie :)...

Postprzez kotrudy ^-_-^ » 22 maja 2008, o 13:29

Zawsze są jakieś minusy, ale nie u mnie. Nawet jak w mieście nastała ciemność, ustało zycie, to internet działał - z pamięci ... :) Korzystam z www.globalconnnect.pl mozna wykupic pakiet z telefonem. jest ok. i nie robią problemu gdy poprzez router połączylismy 2 kompy- dla nas i syna. Inni wymagaja opłat jak za 2 internety. pozdrawiam
Avatar użytkownika
kotrudy ^-_-^
 

Postprzez picu » 15 cze 2008, o 20:31

Miałem net z Global Conect "na próbę" 1 miesiąc, chodził dość wolno. W MMedia wziąłem z kablówką i za internet płacę taniej - 44 zł za 1Mb, chodzi znacznie lepiej niż Global z tą samą prędkością
Avatar użytkownika
picu
 

Postprzez bytek2000 » 19 cze 2008, o 06:43

Netia, nadajnik na maszcie radiowym za kościołem na Warszewie, bardzio silny sygnał, zero problemów z montażem i użytkowaniem.
bytek2000
bytek2000
 
Posty: 3
Dołączył(a): 21 gru 2006, o 07:36
Lokalizacja: Warszewo

Re: Internet inny niz od Multimedii

Postprzez warszEwiaczek » 15 mar 2010, o 01:30

Odświeżę nieco temat. Być może komuś przyda :) http://www.netiainternet.lua.pl
Avatar użytkownika
warszEwiaczek
 

Re: Internet inny niz od Multimedii

Postprzez XXX » 31 maja 2010, o 04:24

Ja osobiście odradzam jakiekolwiek próby współpracy z firmą TEL-BIT Ryszard Bednarz świadczącą swoje usługi m.in. na Warszewie
A oto przykład... Powiem szczerze że z takim syfem jeszcze nie miałem okazji się spotkać:(



Obrazek
Avatar użytkownika
XXX
 

Re: Internet inny niz od Multimedii

Postprzez mccnex » 26 cze 2010, o 03:31

witam,

ja szukam porzadnego providera na ul. czeskiej. interesuje mnie lacze min. 4mbit bez zadnych ograniczen czy blokad, w miare mozliwosci naziemna infrastruktura. wiem ze wiekszosc firm np. globalconnect, robi tak, ze rozprowadza LAN w bloku, ktory z kolei podlaczony jest radiowo - tutaj poprosze o
wasze doswiadczenia, jak to chodzi, czy ma przestoje, okresy "zamulenia" itp.

jak jest z Netia i Neostrada? pelen wybor?

pzdr

m
mccnex
 
Posty: 2
Dołączył(a): 26 cze 2010, o 03:12


Powrót do Lokalne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron