Weź pod uwage Kris, że każda z warszewskich stron jest dziełem zapaleńców, którzy rzeźbią coś po nocy ku chwale dzielnicy i jej mieszkańców. Sprawa terminu przywracania do życia poszczególnych stron jest uwarunkowana ilością wolnego czasu (czyt. zarwanych nocy), który każdy z nas musi z trudem wygospodarować, aby podopinać swoje działki. Zamiast gmerania przydałaby się konkretna deklaracja pomocy, której z utęsknieniem wyczekuję.
Strumykowa strona nie uniknęła nagłej śmierci w wyniku "zejścia" warszewskiego serwera. Baxx postanowił, że ponowne uruchomienie nastąpi w nowej wersji jego autorskiego cms'a, który właśnie przechodzi ostatnie szlify. Tak więc jeszcze chwilę cierpliwości.
Przy okazji dwa słowa o warszewo.pl. Losy portalu stoją nadal pod dużym znakiem zapytania. Osobiście, w pojedynkę, nie jestem w stanie ciągnąć tego przedsięwzięcia. Pierwotnie zakładałem tylko rozkręcenie portalu (co chyba się udało
i przekazanie całości w dobre ręce (np. radzie osiedlowej - o naiwności ...). Poszukiwania na nic się zdały a ja awarię serwa wykorzystałem do wyłączenia strony. W ten sposób chcę uniknąć sytuacji samolotu bez pilota, bo to zazwyczaj źle sie kończy. "Przenosimy się" oznacza ni mniej ni więcej poszukiwanie wsparcia do prowadzenia strony. Chętnych tym samym serdecznie zapraszam. [/fade]